steinways pianos for sale bargain basement clearance pianos sell your piano Sonny's Piano Yoga TV piano wedding band
Sonny's Used Piano Gallery
Now Playing:

(SOLD) High Gloss Baby Grand Piano 4'7 By Samick made for QRS Company .FREE NATIONWIDE HOLIDAY SHIPPING!



Sonny's Used Steinway Blow Out Sale

(SCROLL DOWN TO SEE ALL PIANOS)

We Install PianoDisc IQ Player Systems!

NATIONWIDE & INTERNATIONAL SHIPPING | WE BUY, SELL AND SHIP NEW & PRE-OWNED PIANOS

Sort By: Clear

#2: (SOLD) Player Piano Baby Grand Pre-owned Mahogany

Play the Video
(SOLD) Player Piano Baby Grand Pre-owned Mahogany
See More Photos

#4: (SOLD)Steinway Upright Cherry Mahogany Rebl/Refinished

Play the Video
(SOLD)Steinway Upright  Cherry Mahogany Rebl/Refinished
See More Photos

#5: (SOLD) Steinway Model M, 5' 7" Satin Mahogany

Play the Video
(SOLD) Steinway Model M, 5' 7
See More Photos

#6: (SOLD) Rare Art Deco Mason & Hamlin Symmetrigrand Piano

Play the Video
(SOLD) Rare Art Deco Mason & Hamlin Symmetrigrand Piano
See More Photos

#7: (SOLD)Sohmer Baby Grand Cupid Model White Gloss

Play the Video
(SOLD)Sohmer Baby Grand Cupid Model White Gloss
See More Photos

#8: (SOLD) Art Case Mason & Hamlin Baby Grand Model B - 5'4"

Play the Video
(SOLD) Art Case Mason & Hamlin Baby Grand Model B - 5'4
See More Photos

#9: (SOLD) Art Case Baby Grand Piano Burled Walnut Kranich & Bach - "Elevating Improvisation"

Play the Video
(SOLD) Art Case Baby Grand Piano Burled Walnut Kranich & Bach -
See More Photos

#10: (SOLD)Art Case Baby Grand Piano Burled Walnut Hand Carved Vose 5' 1 Sonny Plays "That's All"

Play the Video
(SOLD)Art Case Baby Grand Piano  Burled Walnut  Hand Carved Vose 5' 1 Sonny Plays
See More Photos

#11: (SOLD)Chickering Baby Grand 5' Mahogany 1942

Play the Video
(SOLD)Chickering Baby Grand 5' Mahogany 1942
See More Photos

#12: (SOLD)White Gloss Baby Grand Piano K&B Made For Baldwin

Play the Video
(SOLD)White Gloss Baby Grand Piano K&B Made For Baldwin
See More Photos

#13: (SOLD)Steinway Grand Piano Model L 1997 $23,500.

Play the Video
(SOLD)Steinway Grand Piano Model L 1997  $23,500.
See More Photos

#14: (SOLD)Art Case Knabe Baby Grand Piano 1973 Walnut $4900. - Free Shipping Before Christmas "Somewhere Over The Rainbow # 2"

Play the Video
(SOLD)Art  Case Knabe Baby Grand Piano 1973 Walnut $4900. - Free Shipping Before Christmas
See More Photos

#15: (SOLD)Knabe Baby Grand Art Deco Symetrigrand Reblt/Refin. (SEE VIDEO) $4900.

Play the Video
(SOLD)Knabe Baby Grand Art Deco Symetrigrand Reblt/Refin. (SEE VIDEO) $4900.
See More Photos

#16: (SOLD-going to California)Steinway Grand Piano Model B, 6' 10

Play the Video
(SOLD-going to California)Steinway Grand Piano Model B, 6' 10
See More Photos

#17: (SOLD) Baby Grand Piano For Sale, Mahogany, WinterRoth $2700. FREE DELIVERY! Guaranteed Before Christmas!

Play the Video
(SOLD) Baby Grand Piano For Sale, Mahogany, WinterRoth $2700. FREE DELIVERY! Guaranteed Before Christmas!
See More Photos

Click Here See More Pianos For Sale

Looking for something specific? Call us and inquire about our complete inventory
(631) 475-8046

piano tv show free piano lessons piano jazz cafe piano tips and advice piano tips and advice