steinways pianos for sale bargain basement clearance pianos sell your piano Sonny's Piano Yoga TV piano wedding band
Sonny's Used Piano Gallery
Now Playing:

(SOLD) Art Case Baldwin Studio Upright 1997 Special Edition



Sonny's Used Steinway Blow Out Sale

(SCROLL DOWN TO SEE ALL PIANOS)

We Install PianoDisc IQ Player Systems!

NATIONWIDE & INTERNATIONAL SHIPPING | WE BUY, SELL AND SHIP NEW & PRE-OWNED PIANOS

Sort By: Clear

#2: (SOLD) Player Piano Baby Grand Pre-owned Mahogany

Play the Video
(SOLD) Player Piano Baby Grand Pre-owned Mahogany
See More Photos

#4: (SOLD)Steinway Upright Cherry Mahogany Rebl/Refinished

Play the Video
(SOLD)Steinway Upright  Cherry Mahogany Rebl/Refinished
See More Photos

#5: (SOLD) Steinway Model M, 5' 7" Satin Mahogany

Play the Video
(SOLD) Steinway Model M, 5' 7
See More Photos

#6: (SOLD) Rare Art Deco Mason & Hamlin Symmetrigrand Piano

Play the Video
(SOLD) Rare Art Deco Mason & Hamlin Symmetrigrand Piano
See More Photos

#7: (SOLD)Sohmer Baby Grand Cupid Model White Gloss

Play the Video
(SOLD)Sohmer Baby Grand Cupid Model White Gloss
See More Photos

#8: (SOLD) Art Case Mason & Hamlin Baby Grand Model B - 5'4"

Play the Video
(SOLD) Art Case Mason & Hamlin Baby Grand Model B - 5'4
See More Photos

#9: (SOLD) Art Case Baby Grand Piano Burled Walnut Kranich & Bach - "Elevating Improvisation"

Play the Video
(SOLD) Art Case Baby Grand Piano Burled Walnut Kranich & Bach -
See More Photos

#10: (SOLD)Art Case Baby Grand Piano Burled Walnut Hand Carved Vose 5' 1 Sonny Plays "That's All"

Play the Video
(SOLD)Art Case Baby Grand Piano  Burled Walnut  Hand Carved Vose 5' 1 Sonny Plays
See More Photos

#11: (SOLD)Chickering Baby Grand 5' Mahogany 1942

Play the Video
(SOLD)Chickering Baby Grand 5' Mahogany 1942
See More Photos

#12: (SOLD)White Gloss Baby Grand Piano K&B Made For Baldwin

Play the Video
(SOLD)White Gloss Baby Grand Piano K&B Made For Baldwin
See More Photos

#13: (SOLD)Steinway Grand Piano Model L 1997 $23,500.

Play the Video
(SOLD)Steinway Grand Piano Model L 1997  $23,500.
See More Photos

#14: (SOLD)Art Case Knabe Baby Grand Piano 1973 Walnut $4900. - Free Shipping Before Christmas "Somewhere Over The Rainbow # 2"

Play the Video
(SOLD)Art  Case Knabe Baby Grand Piano 1973 Walnut $4900. - Free Shipping Before Christmas
See More Photos

#15: (SOLD)Knabe Baby Grand Art Deco Symetrigrand Reblt/Refin. (SEE VIDEO) $4900.

Play the Video
(SOLD)Knabe Baby Grand Art Deco Symetrigrand Reblt/Refin. (SEE VIDEO) $4900.
See More Photos

#16: (SOLD-going to California)Steinway Grand Piano Model B, 6' 10

Play the Video
(SOLD-going to California)Steinway Grand Piano Model B, 6' 10
See More Photos

#17: (SOLD) Baby Grand Piano For Sale, Mahogany, WinterRoth $2700. FREE DELIVERY! Guaranteed Before Christmas!

Play the Video
(SOLD) Baby Grand Piano For Sale, Mahogany, WinterRoth $2700. FREE DELIVERY! Guaranteed Before Christmas!
See More Photos

Click Here See More Pianos For Sale

Looking for something specific? Call us and inquire about our complete inventory
(631) 475-8046

piano tv show free piano lessons piano jazz cafe piano tips and advice piano tips and advice